Om mig

Bag Suitfood.dk finder du en madglad kvinde på 31 år, som kommer fra Fyn, men bor i dag i Aarhus. Jeg har en professionsbachelor Ernæring og Sundhed fra VIA. Dette har altid været min drømmeuddannelse, da jeg har en stor interesse indenfor mad, sundhed og motion.

Min interesse i mad udspejler sig både i form af kreationer i køkkenet, spise det, læse om det samt at dele det med andre. Min madlavning kan være alt fra spændende salater til aftensmad, små snacks til mellemmåltider og kager til den søde tand.

I min bagning sætter jeg stor pris på at bruge naturlige råvarer, så derfor vil du ikke komme til at se opskrifter med sødestoffer eller andet lignende.

Mit arbejdsliv har budt på mange spændende samarbejdspartnere indtil nu, som har givet mig mulighed for at beskæftige mig med alverdens indenfor madens verden. Et netværk og jobs, jeg absolut ikke ville have været foruden, og alt sammen noget der har peget mig i retning af mit nuværende job. Jeg sidder nemlig i en administrativ stilling, som er tilknyttet et socialøkonomisk køkken. Her får jeg mulighed for at arbejde med mennesker, undervise, være med til at sætte mit præg på maden samt være en del af at drive dette sted. Det giver en masse alsidige opgaver, hvilket jeg trives godt i!

Foruden ovenstående job har jeg igennem mere en 2 år haft et tæt samarbejde med Pure Dansk, som forhandler bælgfrugter dyrket i Danmark. Jeg har haft fået fornøjelsen af at være deres freelanceopskriftsudvikler og udviklet mere end 100 opskrifter til deres online univers – et samarbejde jeg har sat stor pris på! Hvis du er er nysgerrig på at se mere af dette, så tjek det ud her .Dernæst har jeg også fået lov at bidrage til deres kogebog “BÆLGFRUGTER”.

Ved siden har jeg ligeledes et par små jobs hist og her, som både er undervisning og endnu mere opskriftsudvikling bl.a. for Gothenborg. Skriv endelig gerne hvis du ligger inde med en opgave du tænker du kunne bruge mine kompetencer til. Tjek gerne min linkdin ud.

Alle jobsene tilsammen giver mening for mig og min passion for madglæde  og sundhedsfremme blandt danskerne.

Jeg håber du kan finde inspiration på min blog og vil gå i dit køkken og kreerer ting og sager.

Hvis du har spørgsmål, kommentar eller andet må du rigtig gerne kontakte mig via kommentarfunktionen forneden.

MADGLÆDE til jer fra Trine :-)

1 Kommentar

 1. Nicolai Møller

  Kære Trine

  Jeg har fundet dig via FOFs kurser.

  Jeg kontakter dig på vegne af den frivillige forening Sunday Aarhus. Vi vil høre, om du evt. kunne være interesseret i at hjælpe os med et oplæg om tilberedning af mad i fællesskaber?

  Hvis det lyder som noget, der evt. kunne have din interesse, kan du så ikke sende mig din mailadresse og evt. telefonnummer, så vil jeg kontakte dig med yderligere informationer.

  De bedste hilsner
  Nicolai Møller
  nicolai_moeller@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2024 Suitfood

Tema af Anders NorenOp ↑