IMG_7464Jeg undskylder på forhånd farven – men den smager bedre en den udstråler!
Pesto er altid godt og lækkert til mange retter. Det behøver ikke at være så dyrt at lave selv, da man faktisk godt kan lave det på solsikkekerner.
Jeg har her lavet en tomatpesto, som smager mest af soltørrede tomater med en smule friskhed fra citron.

Tomatpesto
Ingredienser:
40 g solsikkekerner
90 soltørrede tomater i olie (hakkede)
Skal fra en 1 økologisk citron og saft fra halvdelen af den.
Salt
1 dl vand
1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde:
1. Kom solsikkekerner og soltørrede tomater i en minihakker eller lignende og kør det sammen i 2-3 min til det er en nogenlunde ens masse.
2. Kom de resterende ingredienser i og kør til en ensartet masse.
3. Smag til så den passer til din smag.

IMG_7463

IMG_7480