IMG_1170Toffee Pops kender vi fra supermarkedet, og den skuffer aldrig med kombinationen af kiks, karamel og chokolade. Den måtte jeg prøve at lave selv! Jeg har brugt mørk chokolade i stedet for mælkechokolade, simpelthen fordi jeg er mere til den mørke udgave. God fornøjelse!

Toffee Pops (24 stk)
Ingredienser:
Bund:
200 g hvedemel
2 nip salt
2 spsk sukker
100 g smør
2 spsk sammenpisket æg
2-3 spsk koldt vand til at samle dejen med

Karamel:
Ca. ½ dåse dulce de leche (Caramelized Milk)

Overtræk:
100 g 70 % chokolade
hvid chokolade til at pynte med

Fremgangsmåde:
Bund:
1. Bland mel, salt, sukker sammen og smuldr smørret i. Smuldre det hele sammen og saml dejen med først lidt æg og derefter med lidt koldt vand. Kom vand i en spsk af gangen og saml dejen til den er fast og glat.
2. Rul kiksebunden tyndt ud på et let meldrysset bord og tryk 24 med din form.
3. ælt dejen sammen igen og rul den nu ud igen men i tykkere så du kan få en kant på dine kiksebunde. Lav samme antal igen men nu med hul inde i midten.
4. Læg først en hel bund på en bageplade og derefter kanten ovenpå.
5. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 12 min. til de er gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist til de er helt kolde før du kommer karamel i.

6. Kom karmellen i en sprøjtepose og sprøjt et lille lag ud i hullet.
7. Sæt kiksene med karamel i fryseren i ca. 30-40 min, så karamellen lige kan sætte sig.
8. Smelt den mørke chokoladen imens.
9. Dyp kiksene med karamelsiden ned i chokoladen og læg dem på spækbræt med kiksebunden nedad.
10. Kom dem i fryseren igen 5-10 min og smelt imens den hvide chokolade. Lav et fint mønster med en gaffel og den hvide chokolade.
Collage_toffeepops

IMG_1179