IMG_7902Denne tærte er meget simpel i sit indhold, og meget nem at lave. Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoli og grøn peberfrugt for mit vedkommende ;-)

Tærte med kylling og broccoli
Ingredienser:
Dej:
1 dl vand
¼ dl olie
100 g grahamsmel el. rugmel
ca. 100 g hvedemel

Fyld:
2 kyllingefileter
150 g broccoli
1 grøn peberfrugt, i tern
1 rødløg, finthakket

Æggemasse:
3 æg
3 spsk mælk
1 dl hytteost
Salt og peber

Fremgangsmåde:
1. Bland alle ingredienserne til dejen sammen, og rul den ud. Læg den i en tærteform (ca. 22 cm)
2. Prik bunden med en gaffel og bag den i ca. 10 min. ved 175 grader.
3. Rens kyllingefileterne for sener mm og skær dem i tern. Krydder med salt og peber og steg dem i lidt olie på panden. De skal brunes helt, men behøves ikke at gennemsteges helt da de bliver det i ovnen.
4. Skær buketterne af broccoli, vask grundt og skær dem yderligere i mindre buketter.
5. Lav æggemassen: Bland æg, mælk, hytteost, salt og peber i en skål.
6. Fordel fyldet på den forbagte tærtebund og hæld æggeblandingen over.
7. Bag tærten ved 175 grader i 25-30 min

IMG_7905
IMG_7904