En vegetarret er nu klar til jer – nemlig en svampepostej med hytteost. Den er både rigtig god lun, men kan også nydes dagen efter til din frokost og kan godt anbefales at have med i madpakken. Foruden champignon så har jeg også tilføjet lidt revet squash. 

Svampepostejen kan varieres på mange forskellige måder, da du kan supplere med andre grøntsager. F.eks. tænker jeg, at gulerod eller andre rodfrugter også vil gøre det godt. 

Opskriften er super nem at bikse sammen, dog kræver den lidt tid i ovnen, men der kan du f.eks. bruge tiden på at lave en salat til. Det kunne f.eks. være denne cremet speltsalat med linser, sød kartoffel og feta eller denne blomkålsrissalat med ærter og fersken

Svampepostej (4 pers.)

Ingredienser:
400 g hytteost 
2 spsk havregryn 
200 g champignon
2 løg
½ revet squash
4 æg
Salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Rens champignon og hak dem i en minihakker til de er i små stykker.
2. Pil løg og hak det fint.
3. Riv squash på den grove side af rivejernet.   
4. Bland hytteost og havregryn sammen og tilsæt derefter de resterende ingredienser. 
6. Smør et ovnfast fad og kom blandingen i. Bages i midten af ovnen i ca. 55 min. ved 200 grader (alm. ovn). 

Følg med på min Instagram og se flere lækre madbilleder