Snacks og mellemmåltider er noget mange af os holder af og spiser hver dag. Men kender du det med at nye og lækre snacks er svære at finde på? Jeg har samlet lidt sammen fra opskriftindex’et af snacks og mellemmåltider, som forhåbentligt kan inspirerer dig til nye mellemmåltider. Jeg har også selv ofte haft dem med i madpakken eller guffer løs af dem derhjemme. Jeg må indrømme, at jeg er selv typen, som bliver lidt lettet over at jeg hvert faldt lige ved, at jeg har det liggende i tasken, hvis nu den lille sult skulle melde sig.
Nedenfor kan du bl.a. finde crispy gulerodschips, søde grønne muffins og ikke mindst små fiberboller, som er rig på kostfibre. Netop kostfibre er gode for os, da de holder også mætte i længere tid og gode for vores tarmsystem.

Hummus i nye farver
hummus2

Fuldkornsspeltkiks med kanel
IMG_1145

Fiberboller
IMG_6057

Grønne søde muffins
IMG_2767

Gulerodschips
IMG_3075