Jeg er vild med alt, hvad der er at snacke for tiden, og det er særligt godt når man sidder med en stor opgaveskrivning. Disse peanutbuttersnitter minder om en tidligere opskrift, men her er der brugt lidt andre fødevarer. Snitterne kombinerer både det søde og bitre i en lille hapser. God fornøjelse!
Peanutbuttersnitter med tørrede æbletern
ca. 10 stk.
Ingredienser:
½ dåse drænede kikærter
½ dl akaciehonning
1 dl crunchy peanutbutter
¼ tsk bagepulver
70 g mørk chokolade (fx 60-80 % chokolade)
20 g tørrede æbletern
Fremgangsmåde:
1. Kom kikærter, honning, peanutbutter og bagepulver i en skål. Blend det sammen med en stavblender.
2. Hak 50 g af chokoladen groft og bland i dejen sammen med tørrede æbletern.
3. Fordel dejen i en form (ca. 12 x 23 cm)
4. Bag den i 20 min. ved 200 grader.
5. Lad den køle af og smelt resten af chokoladen og lav et fint mønster på dine snitter.
Tjek også min Instagram-profil, for flere lækre madbilleder og en helt masse inspiration.
Skriv et svar