IMG_5326Jeg havde en rest af morgenens choko-banan-grød som absolut ikke måtte gå til spilde. Derfor tænkte jeg, at det burde man kunne lave en eftermiddagsnack ud af. Det blev til denne peanutbutter rulle, som har både det søde og det salte i sig.

Du vil også kunne bruge almindelig havregrød og evt. fylde rullen med peanutbutter eller noget nutella :-) Prøv dig frem!

Peanutbutter rullen
Ingredienser:
Rest af choko-banan grød (eller alm. grød)
Peanutbutter

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 160 grader
2. Fordel din rest af grøden ud på bageplade med bagepapir i et tyndt lag.
3. Bag det i ca. 30-35 min. og lad det køle af.
4. Fordel peanutbutter på den bagte grød og løsne grøden fra bagepapiret med en kniv.
5. Rul den nu sammen til en rulle og kom den i køleskabet ca. 1 times tid.
6. Skær små stykker på tværs af rullen i den ønskede tykkelse.IMG_5339