Her får I endnu en opskrift på ovnbagt grød, men synes simpelthen at det smager så dejligt og giver en god start på dagen ;-)
Denne gang blev det med den lækre smagskombination af saltede peanutbutter og sødmefulde bananer. Det er umiddelbart samme ”grundopskrift”, jeg bruger hver gang, men skifter blot ud i nogle af smagsgiverne. Derudover tænker jeg også i konsistenser og vores smagsløjer, derfor også en smule mørk bitter chokolade i denne ovnbagte grød, som også altid går godt sammen med banan og peanutbutter.

Er du også blevet vil med ovnbagt grød til morgenmad, så tjek denne med æbler eller denne med frisk rabarberkompot

Ovnbagt grød med banan, kokoschips og peanutbutter

4 stk. 

Ingredienser:

2 bananer
100 g havregryn
25 g mandler
30 g mørk chokolade
2 dl vand
1 tsk bagepulver
1 nip salt
2 æg (str. M/L)
2 spsk kokoschips
4 tsk peanutbutter

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 200 grader (alm. ovn)
2. Skær 8 skiver af bananen og mos resten af bananerne.
3. Pisk æggene sammen med mos banan og bland derefter havregryn, groft hakkede mandler og chokolade, vand, bagepulver, salt og kokoschips.
4. Smør fire forme med smør og fordel dejen i formen. Kom 1 tsk peanutbutter i midten af hver form og top med to skiver banan i hver form.
5. Sæt formene i ovnen og bag dem ca. 25 min.

Se flere lækre madbilleder på min Instagramprofil