Bag Suitfood.dk finder du en madglad pige på 29 år, som kommer fra Fyn, men bor i dag i Aarhus. Jeg har en professionsbachelor Ernæring og Sundhed fra VIA. Dette har altid været min drømmeuddannelse, da jeg har en stor interesse indenfor mad, sundhed og motion.

Min interesse i mad udspejler sig både i form af kreationer i køkkenet, spise det, læse om det samt at dele det med andre. Min madlavning kan være alt fra spændende salater til aftensmad, små snacks til mellemmåltider og kager til den søde tand.

I min bagning sætter jeg stor pris på at bruge naturlige råvarer, så derfor vil du ikke komme til at se opskrifter med sødestoffer eller andet lignende.

I takt med min start på Ernæring og sundhedsuddannelsen har jeg fået skabt mig en masse venskaber, som i høj grad også har været med til at præge min inspiration i køkkenet. Det er utroligt, hvor meget der kan snakkes om mad og opskrifter, men vi kan næsten ikke lade vær. Dernæst finder jeg også inspiration i madmagasiner, på rejser og hvor jeg ellers færdes.

Mit arbejdsliv er bestående af en masse småjobs, som tilsammen giver mig mulighed for at lave alle de ting jeg lige præcis ønsker og giver mig en stor glæde. Jeg får mulighed for både at lave mad, undervise i madlavning, menuplanlægning og opskrifter samt komme ud og møde en masse mennesker og formidle om mad og dets sundhedsværdi.  Alle jobsene tilsammen giver mening for mig og min passion for madglæde  og sundhedsfremme blandt danskerne.

Jeg håber du kan finde inspiration på min blog og vil gå i dit køkken og kreerer ting og sager.

Hvis du har spørgsmål, kommentar eller andet må du rigtig gerne kontakte mig via kommentarfunktionen forneden.

MADGLÆDE til jer fra Trine :-)