Forkælelse til den søde tand skal til en gang i mellem. Jeg er her lavet en lille snack med inspiration fra nøddebrød, men som små muffins, der er lette at have med sig i madpakken. Jeg vil ikke sige, at de lige frem er sunde, da det er nogle energitætte ingredienser der er i, men omvendt er snacken fyldt med gode kerner og nødder, som er indeholder de gode fedtsyre.
Muffins af frø og mandler (10 stk)
Ingredienser:
3 dadler
30 g rosiner
100 g mandler
60 g græskarkerner
60 g solsikkekerner
30 g sesamfrø
40 g kokosmel
1 spsk HUSK
3 æg
¼ dl olivenolie
1 spsk honning
Fremgangsmåde:
1. Blend dadler og rosiner i en minihakker til en ensartet masse. Kom det i en skål.
2. Hak mandler, græskarkerner og solsikkekerner groft (jeg brugte minihakkeren) og det op i skålen med dadelmassen.
3. Bland sesamfrø, kokosmel, HUSK, æg, olivenolie og honning i. Rør det til en ensartet masse og brug evt. en elpisker, det gør det lidt nemmere.
4. Kom dejen i silikone-muffinsforme og bag dem ved 160 grader i ca. 20 min.
Skriv et svar