IMG_4929

Jeg var til åbning af den nye fantastiske IKEA i Århus den anden dag sammen med to af veninderne fra kaffeklubben. Der var flag, gratis kaffe og glade dage :-)  Efter runden i udstillingerne kom vi omsider frem til den længe ventede nipseafdeling, hvor vores første øjekast blev på isforme, som man bedst husker dem fra barndommen.

Tankerne røg med det samme tilbage på barndommen og saftevandsis. Dem måtte vi eje og nu skulle de afprøves.
Jeg har lavet banan is en del gange med forskellig andre ingredienser i. Nu skal det afprøves om jeg kunne frembringe en to delt is; også kaldt for Mount Everest is.

Jeg håber, I vil nyde den i det gode sommervejr og god sommer til jer alle.

Mount Everest is (5 stk.)
Ingredienser:
2,5 banan
1,5 tsk vaniljesukker
3 spsk mælk
1,5 tsk peanutbutter
2,5 tsk kakao.

Fremgangsmåde:
Lys del:
1 moden banan
1,5 tsk vaniljesukker
2 spsk mælk

Blend alle ingredienserne tilhørende til den lysedel og fyld 1/3 op i isformen.

Herefter skal du i gang med den mørke del.

Mørk del:
1,5 moden banan
1,5 tsk. peanutbutter
2,5 tsk kakao
1 spsk mælk

Blend alle ingredienserne tilhørende den mørke del og fyld ovenpå den lyse del så isformen nu er fyldt. Sæt pinden/bund i isene og sæt dem i fryseren. Lad dem være i fryseren min. 3 timer

IMG_1883