IMG_0872Jeg forsøger en gang i mellem af få lidt grøntsager ind i min morgenmad, hvilket lykkedes vældig godt med disse pandekager. I disse har jeg også tilføjet lidt revet citronskal, hvilket giver dem en friskhed. Nyd dem med skyr, æblestykker og hakkede mandler på toppen. Velbekomme!

Morgenpandekager med gulerod og citronskal (ca. 6-7 stk)
Ingredienser:
2 æg
75 g groft revne gulerødder
1 spsk vand
1 tsk HUSK
1 ½ tsk kanel
1 tsk fint revet øko citronskal

Fremgangsmåde:
1. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen.
2. Kom de revne gulerødder og vand i og pisk det sammen.
3. Tilsæt HUSK og kanel og pisk det godt sammen til en ensartet masse.
4. Tilsæt til sidst citronskal og rør rundt.
5. Steg i olivenolie ved middelvarme til de er gyldne på begge sider.

IMG_0879

IMG_0860

IMG_0880