IMG_5092

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg tror, mit ynglings måltid på dagen er morgenmaden. Jeg går en del op i at varierer min morgenmad mest muligt, da jeg synes, det er for kedeligt at få det samme hver eneste morgen. Som I kan se på de andre morgenmadsopskrifter, er det meget de samme ingredienser, der går igen men udformet på forskellige måder.

Denne muffin er lækker blød og smager dejligt sammen med lidt skyr og udskåret frugt.
Må indrømme at det er næsten som at spise kage til morgenmad, men denne er bare sund. De kan godt virke ’våde’, lige når de kommer ud af ovnen, men lad dem køle af og sæt dem i køleskabet, så skal de nok sætte sig og blive mere faste.
Du ville også kunne blande en masse andre ingredienser i, fx æble, gulerod eller andet. Prøv dig frem :-) og velbekomme.

Morgenmadsmuffin (5 stk.)
Ingredienser:
2 dl havregryn
1,5 dl vand
1 tsk kanel
½ tsk bagepulver
1 moden banan
Evt. hakkede mandler

Fremgangsmåde:
1. Mos bananen i en skål og bland de øvrige ingredienserne i.
2. Fyld dem i muffinsforme og top evt. med hakkede mandler.
3. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.IMG_5082