Denne salsa passer perfekt til stort set alle retter. Den er fyldt med en sødme, som bliver efterfulgt af en velsmagende stærk fornemmelse og tilfredsstiller alle dine smagssanser. I stedet for mango kan du også prøve at lave den med eksempelvis ananas. Salsa kan nemlig varieres på rigtig mange forskellige måder og der findes en lang række af opskrifter på dem. Det er med at prøve sig frem og finde ud af hvad man selv synes. Særligt også i forold til styrke i hvor stærk den skal være. 

Vil du have flere bud på god tilbehør til fx. kød, så prøv også min persillepesto eller disse gratinerede rødbeder med gedeost.  

Mango- og appelsinsalsa

Ingredienser:

½ mango (meget moden side)
1 lille appelsin
½ lille rødløg
¾ tsk chiliflager
½ økologisk citron
Salt og peber

Fremgangmåde:
1. Skræl mangoen og skær mangostykker af rundt om kernen. Skær det i små tern.
2. Skræ appelsinen og skær den i små tern.
2. Hak rødløg helt fint
3. Vask citronen. Riv skallen og pres saften.
4. Bland mango, appelsin, chiliflager, løg, citronskal- og saft. Smag til med salt og peber.

Serverer salsaen sammen med noget lækkert kød eller vend det i frisk salat.
Billede af Mango- og appelsinsalsa

Se flere lækre madbilleder på min Instagram-profil