IMG_5009Jeg elsker tapas, da det altid er så hyggeligt at sidde med en masse små retter. Sådan nogle tapasaftener kan man få smagt på en masse forskellige lækkerier, hvilket er lige mig! Denne opskrift tænker jeg er oplagt til tapas, da den er lille, enkel og smagfuld. Ligeledes ville den også kunne bruges som en forret.

Jeg har blandet HUSK i majspandekagerne, da det er en rigtig god kilde til kostfibre. Det indeholder 85 g. kostfibre pr. 100 gram, og derved kan hjælpe dig til et højere fiber indhold i kosten. Fibre giver mæthedsfølelse og er godt for fordøjelsen.

Majspandekager med tomatsalat
Majspandekager (6 små pandekager)
Ingredienser:
80 g majs
1 æg
1 spsk HUSK
25 g rugmel
½ del mælk
salt og peber

Fremgangsmåde:
1. Blend majsene i en minihakker og kom massen i en skål
2. Bland æg, HUSK, rugmel og mælk i og rør godt rundt. Tilsæt salt og peber.
3. Steg dem på panden i lidt stegemargarine til de er gyldne på begge sider.

Tomat salat
Ingredienser:
1 tomat
¼  løg el 1/2 lille løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
1 tsk tørret basilikum
salt og peber

Fremgangsmåde:
1. Skær tomaten i små tern og kom i en skål
2. Hak løg og hvidløg fint og kom ned til tomaterne og rør rundt.
3. Tilsæt nu olie, basilikum, salt og peber og rør det hele rundt. Smag til og tilfør så den tilfredsstiller din smag. IMG_5006