IMG_4994Denne ret blev jeg introduceret for i forbindelse med det skønneste madlavningsfag på studiet. Gik under navnet ”Tilberedsningsmetodik”, som gik ud på at vi skulle lave en masse mad inden for bestemt tema og derefter smage og snakke om retterne. Under temaet fisk var denne ret på opskriftlisten for min gruppe. Jeg har efterfølgende ændret og rettet til i den og kommet frem til denne udgave. Det er en super nem hverdagsret, som samtidig er lækker og sund. Den kan helt klart anbefales at nyde en skøn sommeraften.

Krydet fisk i bagepapir (2 pers.)
Ingredienser:
2 stk. fisk i filet (jeg brugte torsk)
1 løg eller 2 små
2 forårsløg
1 dl. hakkede krydderurter fx persille, purløg, dild eller andet (Kan klart anbefale hvert fald dild – tørret dild kan også bruges.)
Salt og peber
3 tsk. olivenolie
2 mellemstore champignons

Fremgangsmåde:
1. Pil løg og hak det fint evt. i en minihakker.
2. Skær forårsløg i skiver.
3. Bland løg, forårsløg, krydderurter, salt, peber og olie i en skål.
4. Vask champignonsene og skær dem i skiver
5. Klip 2 stk. bagepapir i en cirkel og fold det på midten.IMG_4993
6. Læg fisken på den ene side af midten.
7. Fordel blandingen over fisken og læg skiverne af champignonsene ovenpå.
8. Fold bagepapiret over og lav en skarp lille fold hele vejen rundt.
9. Bag pakkerne ved 160 grader i ca. 14 min. Fisken er færdig når kødet er fast og ugennemsigtigt.
Vigtigt! Fisk skal ALTID kun have ved 160 grader i ovnen aldrig over. Det bliver den ringere af, fordi der sker noget med fedtmolekylerne i fisken.