IMG_7364Julen er også lige med konfekt tid, hvert fald i vores familie. Her er en af de mange kreationer jeg har lavet på vores konfekt dag. Det smager skønt med den fede hvide chokolade til de syrlige bær. Prøv dig frem med mængden af bær, da den helst ikke skal blive for våd, men stadig indeholde nogle bær, så den smager det af. God fornøjelse og glædelig jul.

Konfekt
Ingredienser:
Bærmarcipan:
40-50 g blandede bær
¼ tsk honning

100 g hvid chokolade
50 g mandler

Fremgangsmåde:
1. Bær og honning koges op med lidt vand en kasserolle. Bærerne må gerne koges helt ud.
2. Lad det afkøle.
3. Bland bærerne med 100 g marcipan.
4. Pak ind i film eller lign. og stil i køleskab til det næste dag eller til det er helt koldt, så det er til at arbejde med.
5. Mandlerne vaskes i en si og afdryppes. Herefter ristes de i ovnen i 26 min. ved 150 grader.
6. Bærmarcipanen skæres i tern.
7. Chokoladen smeltes over vandbad.
8. Rør det hele sammen og fordeles jævnt ud i en fast form.
9. Lad de afkøle i køleskabet min. 2 timer og sker det derefter i tilpasse stykker før servering.

 

PicMonkey Collage_jul

IMG_7346