Vi er kommet ind i påsken, hvilket betyder lidt ekstra godter til os. Familien kommer til påskekaffe, så derfor skulle der kreeres lækkerier i det lille køkken.
Marcipan kan nogen gange godt være meget sødt (kun for nogen ;-) ), så jeg har i dette konfektstykke forsøgt at komme lime i for at gøre det mere friskt. Særligt også med tanken om det syrlige til den meget søde dadel.
Konfekt med limemarcipan (20-25 stk)
Ingredienser:
80 g marcipan
Limesaft fra 1 lime
1 tsk flormelis
20 g havregryn
1-2 spsk mandler
20-25 dadler
Fremgangsmåde:
1. Bland marcipan, limesaft, flormelis og havregryn i en skål og ælt det godt sammen med fingrene.
2. Hak mandlerne groft.
3. Rul små pølser af marcipanmassen og rul dem i mandlerne.
4. Bag dem ved 180 grader i 14 min.
5. Lad dem køle af og læg dem indeni i stenfri dadel.
Skriv et svar