IMG_5904I den kommende uge skal jeg i tre dage leve på en alternativ kostform; nemlig stenalderkost.
Det er i forbindelse med et projekt på studiet omkring alternative kostformer, hvor min gruppe har fået Paleo. Der findes både den traditionelle og moderne form af stenalderkost, og vi har valgt at tage den traditionelle. Det betyder bl.a. ingen mejeriprodukter og ingen kornprodukter. Der kommer jeg lidt i problemer i forhold til min morgenmad, som ofte er bestående af grød eller i nogle tilfælde banan-havre pandekager. Det bliver et no-go de tre dage, så derfor måtte jeg finde andre alternativer. Jeg faldt over denne opskrift på en paleo hjemmeside, men har dog lavet lidt om på den så den passede.
Den kan både bruges som morgenmad men også som snack.

Kokos-banan-ingefær barer (Paleo)
Ingredienser:
2,5 banan
100 g kokosmel
25 g olie
1,5 tsk frisk revet ingefær
4 æg
2 tsk kanel
1 tsk bage pulver
1 tsk kardemomme
50 g hakkede mandler til pynt

Fremgangsmåde:
1. Fyld det hele i en skål og blend det sammen med en stavblender til en ensartet masse.
2. Kom kagen massen i en smurt springform (ca. 20 cm)
3. Bag ved 175 grader i 30 min. Skær det i små barer/snitterIMG_5872_Fotor_Collage