Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke! Selvfølgelig kan de også sagtens spises på andre tidspunkter eksempelvis til morgenmad med lidt frugt til. De er luftige, så de ligger ikke så tungt i maven, og smager dejlig sødt.

Muffinsene er lavet uden hvid raffineret sukker men får sin sødme fra frugtsukker; nemlig banan og honning. De er meget nemme at lave og derfor kan du sagtens tage din børn med i køkkenet og lave dem.
Jeg brugte broccoli, netop for at få den grønne farve, men jeg tænker at det kunne også byttes ud med fx. blomkål.

God fornøjelse!

Grønne søde muffins
ca. 12 muffins

Ingredienser:
2 store modne bananer
4 M/L æg
120 g broccoli
½ tsk bagepulver
2 tsk blomster honning
2 dl havregryn
1 tsk kanel

Fremgangsmåde:
1. Mos bananerne i en skål og kom æggene i. Pisk godt.
2. Blend broccoli i en minihakker til det er helt fint og tilsæt det til bananblandingen.
3. Kom derefter de restende ingredienser i og bland det godt rundt.
4. Fordel det i ca. 12 muffinforme og bag dem ved 175 grader varmluft ovn i 20 min. IMG_2750

Flere søde fristelser uden raffineret sukker
Rosinkugler med smag af appelsin
Bounty med ristede kokos