IMG_9970

Så har jeg fået lavet en omgang luksus granola, som indeholder en masse lækre søde sager. Sødmen fra æblemos og tranebær spiller godt sammen med den hvid chokolade og derudover knaser det hele dejligt i munden. Nyd den oven på din yoghurt, skyr eller andre mejerprodukter.

Granola deluxe
Ingredienser:
250 g æblemos (uden sukker), lav den evt. selv – det er super nemt!
½ tsk vaniljesukker
1 tsk kardemomme
2 tsk kanel
100 g grofthakkede mandler
20-30 g solsikkekerner
30 g græskarkerner
1,5 dl havregryn

60 g ristede kokoschips
60 g tranebær
50 g hvid chokolade

Fremgangsmåde:
1. Bland æblemos sammen med krydderierne.
2. Kom de hakkede mandler, kerner og havregryn ned i mosen og rør rundt. Hvis blandingen er for flydende så kom mere havregryn i.
3. Bred blandingen ud over bradepande belagt med bagepapir og bag det i ovnen ved 150 grader varmluft i 45-60 min – indtil det er gylden og tørt.
Rør i blandingen undervejs, så den ikke hænger for meget sammen.
4. Lad det afkøle og bland kokoschips, tranebær og grofthakkede chokolade i granolaen.

Bør opbevares i en lufttæt beholder.
IMG_9956
IMG_9969