Så er årets Food Festival omme. En fantastisk weekend fyldt med gode madopleveler, glæde, engagement, smil, grin, fart på, overraskelser og ikke mindst moderne burger til modige mænd. Helt generelt er Food Festival en madfestival i Århus for alle madentusiaster. Her er stort set alt indenfor mad; Frugt og grønt, fisk, kød, det søde køkken, aktiviteter for børn, øl mm. Listen er lang!

Jeg var projektleder for standen ’Mushroom Men’ inde i Planteriget, hvor vi havde workshops til modige mænd (og kvinder ;-) ). I standen arbejdede jeg bl.a. sammen med to af pigerne fra læsegruppen; Maja og Dorthe-Marie der står bag smagfuldmundfuld.

I Planteriget findes der kun frugt og grønt, så det skulle selvfølgelig indgå i vores workshop.

Jeg må indrømme, at jeg har sådan en lyst til at sige tak! Tak til alle dem der ville være med og ikke mindst al den ventetid, der nogen gange var pga. den lange kø. Jeg er positiv overrasket og beæret over alle de søde, rare mennesker der havde lyst til at vente i kø og være med i vores workshop. Det var fantastisk at stå i denne stand og få snakket med alle de glade og interesseret mennesker mens de stod og lavede deres egen grøntsagsburger.

Burgeren bestod af portobellosvampe som burgerboller og en rødbedebøf indeni. Deltagerne fik udleveret en rødbede fars, som de kunne krydre, som de havde lyst til med friske krydderurter, hvidløg og muskatnød. Derefter var det til panderne og få stegt bøffen og svampene. Når det hele var godt stegt, fik de også en dressing i deres burger, bestående af skyr og aioli. Den fik også krydderurter, hvis de ønskede det.IMG_2315_Fotor_Collage

Alt i alt en enorm vellykket weekend, som jeg virkelig vil tænke tilbage på med en masse glædelig tanke og en masse oplevelser rigere.

Nedenfor kan du få et lille indblik i weekendens skønne oplevelser.

Modige mænd der laver grøntsagsburger og Dorthe-Marie med dressingen. 

IMG_2323Et mix hold der er i gang IMG_2346
IMG_2320Der var godt gang i alle panderne

IMG_2352Lækre råvarer som Planteriget bl.a. bød på