Grød er helt klart en af mine favoritter til morgenmad, og jeg prøver indimellem at eksperimenterer lidt med fyld og topping. Denne havregrød er meget klassisk og lavet udelukkende på havregryn blandet med vand og mælk. Ind i mellem kommer jeg også andre flager i fx. 1/2 bygflager og 1/2 havregryn – det er også en god blanding der giver lidt anden tekstur. 

Ofte søder jeg også min grød og denne gang ville jeg forsøge mig med at søde grøden med bløde dadler og toppe den med peanutbutter, skyr og friske æbler. Det blev en succes!

Topping kan du skrifte, ud alt efter hvad din favorit er, og hvad du lige har i køkkenskabene.

Dadelgrød med din yndlings topping 
1 person

Ingredienser:
1 dl havregryn
1 dl mælk
1 dl vand
3 bløde dadler

Din yndlings topping.

Fremgangsmåde:
1. Kom havregryn, mælk og vand i en kasserolle.
2. Fjern sten fra dadler og skær dem i mindre stykker.
3. Varm grøden om ved middel varme og lade det koge ind til rette konsistens.
4. Kom grøden i en skål og top med din yndlings topping.
Billede af Dadelgrød med din yndlings topping

Vil du prøve flere typer af grød, så tjek denne choko-banan grød eller denne vintergrød med appelsin og varme krydderier