Bønnesalat – En enkelt og snasket (på den gode måde) salat fyldt med gode sager. Bønnerne er vendt i en cremet grøn puré, som består af ærter og avokado. Det er få ingredienser, der skal til og salaten passer til stort set alle slags retter. Du kan tilføje lidt flere grøntsager og evt. drysse med nødder på toppen.

Salaten ville også passe godt på et tapas bord, hvis man ønsker at få lidt grøntsager som en del af måltidet.  
God fornøjelse!

Bønnesalat vendt i grøn puré

Ingredienser:

200 g grønne bønner (haricots verts)
½ avokado
150 g ærter
1 hvidløg
10 cherrytomater

Fremgangsmåde:
1) Skær bønnerne i mundrette stykker og kom en skål.
2) Blend avokado, ærter og hvidløg i en minihakker til en puré.
3) Vend den i bønnerne så det hele bliver godt fordelt.
4) Vask tomaterne og skær dem i halve. Vend dem salaten.

IMG_2723

Flere spændende salat:
Rissalat med sæsonens grønne asparges og squash
Cremet hvidkålssalat med frisk æble
Perlebygsalat med syltede jordbær og mynte