Vi skal huske at få fisk ind i vores kost og hvorfor ikke kombinerer det med en salat en gang i mellem. I denne salat har jeg blandet torskerognstegn sammen med forskellig grønt – simpelt, enkelt og lækkert!
Bønnesalat med torskerogn (1 pers)
Ingredienser:
100 g grønne bønner – Haricots verts (frost)
50 g edamame-bønner (uden skal) (frost)
1 tomat
100 g torskerogn
Fetatern
Soltørrede tomater i olie
Citron saft
Fremgangsmåde:
1. Kom de frosne bønner i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad det stå et øjeblik, til de er tøet op.
2. Kom dem derefter i et dørslag og overhæld med koldt vand til du synes de er kommet tilpas ned i temperatur.
3. Skær tomaten i både og bland bønner og tomat i en skål.
4. Skær torskerogn i passende tern og bland i salaten.
5. Inden servering toppes salaten med fetatern , soltørrede tomater og en smule citronsaft.
Skriv et svar