IMG_5233
På opdagelse i de gamles køkkenskabe fandt jeg også økologiske blandede bønner fra Levevis. Levevis er skabt for at gøre det nemmere at tage det sunde valg for forbrugeren, da levevis’ produkter opfylder en række kriterier; bl.a. indeholder de mindre og sundere fedt.

Mine forældre ville nok ikke få brugt bønnerne, så dem snuppede jeg med til Århus. Jeg har fået lavet denne bønnedip, som kan bruges til stort set alt. Den kan bruges til at dyppe grøntsags stænger i, som dressing i fx pitabrød eller andet.
Bønner er fyldt med god næring, da de indeholder vitaminer og mineraler samt rig protein.
Jeg har ikke citrussaft i denne opskrift, men ville man fordel også kunne tilføje.

Bønnedip
Ingredienser:
1 x økologiske blandede bønner fra Levevis (nettovægt 190 g)
1 spsk olie
1 spsk vand
1 hvidløg
1/4 tsk spidskommen
1 tsk tørret rosmarin
Salt

Fremgangsmåde:
1. Blend alle ingredienserne sammen undtagen salt.
2. Smag til og tilføj salt efter ønskede mængde.
IMG_5216

IMG_5246