Jeg har eksperimenteret med en lidt anderledes salat, hvor blomkålen bages i ovnen og blandes med parmasanost og grønt efterfølgende. Et ganske godt resultat hvor grøntsager kan udskiftes alt efter smag og evt. tilføje ristede nødder eller kerner.
Bagt blomkålssalat
Ingredienser:
250 g blomkål
2 tsk olivenolie
Salt
Radiser
Cherrytomater
Finrevet parmasanost
Fremgangsmåde:
1. Vask blomkål og grovhak det i en minihakker
2. Vend det i en pose med olie og salt og spred det ud på en bradeplade beklædt med bagepapir.
3. Bag det i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min (sørg for at røre lidt rundt i det undervejs). Sæt den på grill og bag videre i ca. 5-10 min til det har fået en smule farve.
4. Serverer med revet parmasanost, tyndsnittede radiser og cherrytomater på toppen.
Skriv et svar