Om mig

Bag Suitfood.dk finder du en mad- og træningsglad pige på 25 år, som kommer fra Fyn, men bor i dag i Aarhus. Jeg har en professionsbachelor Ernæring og Sundhed fra VIA. Dette har altid været min drømmeuddannelse, da jeg har en stor interesse indenfor mad, sundhed og motion.

Min interesse i mad udspejler sig både i form af kreation i køkkenet, spise det, læse om det samt at dele det med andre. Min madlavning kan være alt fra spændende salater til aftensmad, små snacks til mellemmåltider og kager til den søde tand.

I min bagning sætter jeg stor pris på at bruge naturlige råvarer, så derfor vil du ikke komme til at se opskrifter med sødestoffer eller andet lignende.

I takt med min start på ernæring og sundhedsuddannelsen har jeg fået skabt mig en masse venskaber, som i høj grad også har været med til at præge min inspiration i køkkenet. Det er utroligt, hvor meget der kan snakkes om mad og opskrifter, men vi kan næsten ikke lade vær. Dernæst finder jeg også inspiration blandt alle de andre madblogs.

Jeg bruger også en del tid på træning, da det holder min krop vedlige og giver mig en dejlig form for energi. For det meste bliver det træning i form af løb, da det ikke kræver flere timer, og det giver også frisk luft til hjernen. Jeg har også gennemført to halvmarathon – mega fede oplevelser!

Ved siden af mit faste job, er jeg også freelance-formidler for Frugtformidlingen, hvor jeg har fornøjelsen af at komme ud af snakke med en masse danskere omkring frugt og grønt samt alverdens snak. Derudover er jeg også underviser på Timm Vladimir Køkken fra august 2017, hvor jeg har glæden af at inspirere vores gæster samt være med til at give dem en god madoplevelse.

Jeg håber du kan finde inspiration på min blog og vil gå i dit køkken og kreerer ting og sager.

Hvis du har spørgsmål, kommentar eller andet må du rigtig gerne kontakte mig via kommentarfunktionen forneden.

MADGLÆDE til jer fra Trine :-)

 

1 Comment

  1. Hej Trine,
    Jeg er leder af Gallo Skolen – en aftenskole for mennesker, der er psykisk sårbare. Jeg mangler en underviser til et madlavningshold i nem, sund og lækker hverdagsmad. Det skal foregå én gang om ugen ved aftensmadstid – gerne tirsdag kl. 17-19.30 – i Gallo Huset, Nørre Allé 30, Århus. Vi har haft holdet i gang et par sæsoner, men underviseren har sagt det fra p.gr. af andet arbejde. Kurset er programsat til at begynde i næste uge, tirsdag d. 8. august, men vi kan udskyde kursusstart, ligesom vi evt. også kan finde en anden ugedag.
    Håber at høre fra dig.
    Med venlig hilsen
    Anne Grethe Sværke

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

© 2017 Suitfood

Theme by Anders NorenUp ↑