Jeg havde nogle rester tilbage fra en aften, vi fik hel kylling. Resterne blev frosset ned med tanken om at kunne lave sådan en kyllingesalat en dag.
Denne udgave er med lidt forskelligt grønt, som du kan udskifte alt efter, hvad du har i dit køleskab. Ligeledes vil du også kunne bruge andet en kvark. Jeg har dog valgt at bruge det, da det er fedtfattigt og tilfældigvis det, jeg havde i køleskabet.
Kyllingesalaten kan du bruge i mange forskellige sammenhæng bl.a. på rugbrød til frokost, men den vil også kunne fungere på en buffet eller som kold aftensmad. Netop denne udgave er sund pga. dens indhold af grønt samt det lave fedt indhold fra både mejeriprodukt og kødet. Kylling er godt at indtage, når der skal indtages kød, fordi det er en god kilde til protein og lavt på fedt.

Kyllingesalat
Ingredienser:
Salat:
200 g kyllingestykker fra en hel kylling
1 peberfrugt
1 lille løg
1 gulerod
60 g ærter

Dressing:
3 spsk kvark
¼ tsk karry
2 tsk citronsaft
Salt og peber

Fremgangsmåde:
1. Skær resterne af kyllingestykkerne i passende mundrette størrelse og kom det i en skål.
2. Skær peberfrugt og gulerod i små tern og kom i skålen. Tilsæt ærterne
3. Fin hak løget og tilsæt det. Rør det hele godt grundt.
4. Tilsæt nu alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber. IMG_5840_Fotor_Collage