IMG_7329 Cookies kan man ikke få nok af og jeg kan særligt godt lide dem med havregryn i. I disse er der chokolade og mandler, men det kan du skifte ud alt efter smag, måske med nogle rosiner? God fornøjelse.

Cookies med dadler (ca. 15 stk)
Ingredienser:
5 dadler
1 dl fuldkornspeltmel
1 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
45 g smør (stuetemperatur)
1 æg
1 dl brun farin
1 tsk vaniljesukker
3 dl havregryn
50 g hakkede mandler
60 g mørk chokolade (70 %)

Fremgangsmåde:
1. Blend dadlerne til en mos i en minihakker.
2. Hak mandler og chokoladen i grove stykker.
3. Bland i en separat skål begge meltyper, bagepulver, salt i en skål.
4. I en anden skål piskes smør, brun farin, æg, vaniljesukker og dadlerne hvorefter det tilsættes i melblandingen.
5. Vend havregryn, mandler og chokoladen i dejen.
6. Form kugler af dejen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem flade med en gaffel, håndfladen eller hvis du har et slags stempel.
7. Bag dem i ovnen i ca. 10-12 min ved 190 grader til de er gyldne.
8. Lad dem afkøle på en bagerist.

IMG_7321
IMG_7333

IMG_7340