Gulerodschips

Så nærmer vi os sommer og hvad er mere lækkert en at sidde i aftensolen med en kold drink og saltede snacks. Det er da dansk sommer! Du får her en opskrift på gulerodschips, så du kan lave dine helt egne crispy chips. Hvis du har andre rodfrugter liggende, kan du også sagtens gøre samme fremgangsmåde med dem.

Flere opskrifter med gulerødder, så prøv min gulerodssuppe – mega nem at lave!
Eller hvad med lækre morgenmadspandekager med gulerod og citronskal – det er altid lækkert med pandekager ;-)
Hvis du er til overnight oat til morgenmad, så kan jeg klart anbefale min version med æble og gulerod

God sommer!

Gulerodschips

Ingredienser:

1-2 gulerødder
Havsalt
Tørret rosmarin

Fremgangsmåde:
1. Vask gulerødderne og tør dem af. Skræl dem hvis de ikke er økologiske, ellers så lad du bare skrællen sidde på.
2. Skær dem i tynde skiver (1 mm) og læg dem i et tæt lag på en bagerist med bagepapir.
3. Drys med salt og rosmarin.
4. Bag dem i ovnen i 1,5-2 timer ved 120 grader.
5. Lad dem afkøle på risten.
IMG_3075

Hop ind på min Instagram-profil og se flere lækre madbilleder

2 Kommentarer

  1. Nanna

    Hej, det ser lækkert ud! Hvor længe kan de holde ?:)

    • suitfood

      Hej Nanna :)
      Dejligt at høre. De røg desværre hurtigt hjemme hos mig ;-) så jeg har ikke den præcis holdbarhed, men tænker de godt kan holde en lille uge i lufttætbeholder.
      Kh Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2021 Suitfood

Tema af Anders NorenOp ↑