Jeg fik enormt meget lyst til at bage drømmekage, men synes den skulle have et lille bitte twist. Derfor er der kommet sprøde kokosflager i toppingen og lidt hvid chokolade i bunden. Smagskombination af (ristet) kokos og hvid chokolade er virkelig lækker! Den hvide chokolade er karamelliserede en smule, hvilket ikke gør den mindre god. 

Kokosfyldet på toppen er lavet med halv groft kokosmel og ristede kokosflager. Der fungere rigtig godt, da der kommer lidt mere crunch sammenlignet med den traditionelle drømmekage, samt lidt mere at tykke på, hvilket jeg synes passer rigtig godt til sandkage bunden. Og bare rolig, der er ikke sparet på kokosfyldet, så dette er ikke en opskrift, hvor du behøver at lave dobbeltportion af kokosfyldet ;-) 

Drømmekage med hvid chokolade

Ingredienser:
Bund: 
4 æg
300 g sukker
100 g smør, smeltet
2 dl mælk
330 g hvedemel
2 tsk vaniljsukker
2 tsk bagepulver
100 g hvid chokolade

Kokosfyld:
200 g smør
150 g kokosmel
150 g ristede kokosflager
300 g brun farin

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Smelt smørret i en kasserolle og tilsæt mælk. Sæt det til side.
3. Pisk æg og sukker lyst og luftigt til en æggesnaps.
4. I en anden skål blandes mel, vaniljesukker og bagepulver sammen.
5. Sigt melblandingen i dejen skiftevis med smør/mælkeblandingen. 
6. Hak chokoladen groft og vend den i en lille smule hvedemel, så chokolade stykkerne ikke falder til bunds i kagen. Vend chokoladestykkerne i dejen.    
7. Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir og bag kagen i 20-25 minutter, til den er næsten færdigbagt.

Fyld:
Imens kagen er i ovnen laves kokosfyldet. 
8. Smelt smør og brun farin i en gryde. Vend kokos heri. Lad det boble en smule, men det må ikke brænde på. 
9. Sæt ovnen på 200 grader varmluft. 10. Fordel kokosfyldet på kagen og bag yderligere i 8-10 min.