Det blev lige til endnu en tærteopskrift til bloggen, men jeg havde lige en idé, der skulle afprøves, og det blev ret lækkert, så kunne ikke lade være med at dele opskriften med jer. 
Pulled pork bruger de fleste muligvis ofte i en burger, men jeg tænkte, hvorfor ikke forsøge sig med det i en tærte med cheddar og smukke røde grøntsager. 

Jeg bruger den samme tærtebund, som jeg har brugt i tidligere opskrifter, da jeg synes den fungere rigtig godt, den er meget nem og lave, og så indeholder den også en smule fibre fra havregryn.
Pulled pork kan altid skiftes ud med anden type kød, hvis du har en anden rest af en steg eller lignende.  

Tærte med pulled pork og cheddar

Ingredienser:

Tærtedej:
1 dl vand
¼ dl olie
80 g havremel (blendet havregryn)
100 g hvedemel

Fyld:
100 g pulled pork
100 g cherrytomater
1 snackpeber
1 lille rødløg 

Æggesnaps:
5 æg
1 dl creme fraiche (18% fedt)
salt og peber
140 g revet cheddar

Fremgangsmåde:
1. Bland alle ingredienserne til dejen sammen, og rul den ud på et let meldrysset bord. Læg den i en smurt tærteform (ca. 22 cm)
2. Prik bunden med en gaffel og bag den i ca. 10 min. ved 175 grader (alm. ovn).

Lav fyldet imens:
3. Pil rødløg og halvere. Skær i tynde skiver. 
4. Fjern kerner fra snackpeber og halvere og skær i tynde skiver.
5. Varm en pande op med olie på. Steg løg og peberfrugt i et 3-4 min ved høj varme. 
6. Fordel halvdelen af de stegte løg og peberfrugt på den forbagte tærtebund. 

Æggesnaps:
7. Slå æggene ud i en skål og pisk det sammen med creme fraiche, salt og peber. Tilsæt af revet cheddar. 
8. Kom æggesnapsen ovenpå. Top plukket pulled pork, resten af de stegte løg og peberfrugt og  halverede cherrytomater. 
9. Bag tærten i ovnen ved 200 grader (alm. ovn) i ca. 30 min.