En simpel og enkel frokost anretning, fyldt med god smag og sprødhed. 

Tofu er kendt inden for det veganske og vegetariske køkken, da det nemlig er lavet på sojabønner. Hvis man eksempelvis, vil prøve at skære sit kødforbrug ned, så kan tofu bruges som erstatning til kød, da det har et højt indhold af protein. 

Stegt broccoli med tofu og marineret kål

Tilbehør til 2 eller frokost til 1 person

Ingredienser:
100 g skærefast tofu

175 g broccoli

1 spsk sesamfrø

150 g spidskål

½ spsk olivenolie 

Salt og peber

Topping:

Hoisin sauce

Fremgangsmåde:

1. Skær tofu i mindre tern og steg dem gyldne på panden. 

2. Skyl broccoli og skær i mundrette buketter. Når tofuen er næsten færdig tilsættes broccoli og sesam. Steg videre i et par minutter. 

3. Skær spidskål helt fint og marinere med olie, salt og peber. Anret det i bunden af en dyb tallerken og top med stegt tofu og broccoli. Top med hoisin sauce.