Det er så skønt, at vi har en rigtig dejlig varm sommer her i Danmark og der er ikke noget som kolde is eller andre kolde snacks. Nogle af jer kender måske frosne vindruer, som bliver lidt bolcheagtige, når man nyder dem. Disse små frozen ananas hapsere er opstået på baggrund af dette. Disse har dog fået lidt ekstra forkælelse i form af dejlig mørk chokolade og ristede kokos.

Jeg har her lavet dem som hapsere, men man kunne f.eks. også komme en pind i bunden af dem og spise dem mere som en frugt is. Det ville nok være lettere at håndtere for børn.
Dekoration af de frosne ananasstykker kan varieres på mange måder, f.eks. med hvid chokolade og frysetørrede hindbær, eller hvad du lige ønsker.

God sommer!

Frozen ananas hapser
Ingredienser:
Ananas i skiver
Mørk chokolade
Kokosmel evt. ristede

Fremgangsmåde:
Dag 1:
1. Skær ananas i trekanter og kom dem i en beholder. Læg på frys.
Dag 2:
2. Smelt chokoladen og vandbad. Dyb i chokolade eller tegn mønster med chokoladen på de frosne ananasstykker og drys med kokosmel.
Nyd dem i sommervarmen!