Tærte med stegte svampe og aubergine

Det er ved at være længe siden, at jeg har delt en tærte opskrift med jer, så her kommer endnu et bud på en tærte med smagfuldt fyld.
Jeg elsker virkelig tærte, fordi det er så lækkert, og det kan varieres på så mange måder alt efter, hvad du har i køleskabet. Derudover er det så skønt at have med i madpakken dagen efter, så det ikke altid er f.eks. en rugbrødklapper ;-)

Tærte med stegte svampe og aubergine
Ingredienser:
Bund:
1 dl vand
¼ dl oliven olie
80 g havremel (blendet havegryn)
100 g hvedemel

Fyld:
250 g brune champignon
1 aubergine
1 løg

Æggesnaps:
5 æg
¾ dl mælk
100 g flødeost
Salt og peber
En god håndfuld hakket persille

Fremgangsmåde:
1. Bland alle ingredienserne til dejen sammen, og rul den ud på et let meldrysset bord. Læg den i en smurt tærteform (ca. 22 cm)
2. Prik bunden med en gaffel og bag den i ca. 10 min. ved 175 grader.

Lav fyldet imens:
3. Pil løget og halverer det. Skær i skiver.
4. Rens champignon og skær i skiver. Vask aubergine og skær i tern.
5. Varm en pande op med olie op steg først løgene bløde. Kom derefter champignon og aubergine på og steg til det hele er gyldent og mørt.
6. Fordel fyldet på den forbagte tærte bund.
7. Pisk æggemassen sammen og hæld udover.
8. Bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.

4 Kommentarer

  1. Hvilken slags flødeost bruger du?
    Den lyder SÅ god. skal prøve den i aften.
    -Anne.

    • suitfood

      14. marts 2018 at 8:30

      Hej Anne.
      Jeg brugte Buko Natural flødeost.
      Skønt, at du synes om den og håber selvfølgelig også den lever op til det, når du skal afprøve den ;-) God fornøjelse med den!

      De bedste hilsner fra Trine

  2. Tærten er nu i ovnen😋. Jeg tilføjede 2 fed hakket hvidløg og en håndfuld soltørrede tomater, så jeg er så spændt på resultatet, men den ser så lækker ud og er så nem at lave. Måske lidt frækt at ændre på opskriften, inden den var prøvet lige efter opskriften🤔.

    Lis

    • suitfood

      22. oktober 2018 at 8:07

      Hej Lis :-)
      Ih det lyder da ikke som en helt dårlig tilføjelse! Dejligt at høre at den så indbydende ud og gav inspiration til madlavningen ;-)
      Håber det var lækkert med hvidløg og soltørrede tomater!

      Kh Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2018 Suitfood

Tema af Anders NorenOp ↑