Jeg er så heldig at have en masse friske krydderurter i haven og heriblandt mynte. Disse er altid gode til brug i salater, så der kommer en ekstra dejlig smag. Her har jeg brugt persille sammen med mynte, som giver en dejlig friskhed til de søde tomater.

Tomat-mynte salat
Ingredienser:
16 snacktomater (en smule større end cherrytomater)
4 forårsløg
3 spsk persille
3 spsk frisk mynte

Dressing:
3 spsk olivenolie
Saft fra én citron
1 tsk citronskal
¾ tsk honning
Salt

Fremgangsmåde:
1. Skyl cherrytomaterne og skær dem i kvarte.
2. Rens forårsløg og skær i små skiver.
3. Skyl persille og mynte og hak det fint.
4. Dressing: Rør olivenolie, honning og citronsaft og –skal sammen. Smag til med salt.
5. Bland salat og dressing sammen i en skål og lad det stå og trække i 10-15 min.