IMG_3201Så er vi godt på vej ind i den danske sommer og hvad er mere lækkert en let fiskeret. Denne er dejlig let og passer godt til en aften, hvor der skal spises ude i haven. Krydderurterne kan du skifte ud, som du synes. God sommer!

Hvid fisk med kryddertop
Ingredienser:
En hvid fisk filet
½ tsk dijon sennep
½ tsk honning
1 spsk frisk rosmarin
1 spsk frisk timian
1 spsk frisk purløg
10 finthakket mandler
Salt

Fremgangsmåde:
1. Dup din fisk let med køkkenrulle og læg den midt på et stykke bagepapir på en bradepande.
2. Bland sennep og honning i en lille skål og smør det ud på fisken.
3. Vask krydderurter, tør dem og hak dem i mindre stykker. Kom dem oven på fisken.
4. Fold bagepapiret over fisken og lav et skarp fold hele vejen rundt. Samme måde som denne opskrift.
5. Bag fisken ved 160 grader i ca. 13 min.
6. Mens fisken bager i ovnen hakkes mandlerne fint ristes på en tør pande sammen med chiliflager.
7. Tag fisk ud og drys med de hakkede mandler.
IMG_3202