Grillsæsonen er snart i gang og her får du en idé til hvordan du også kan komme dine grøntsager på grillen og få en smagfuld oplevelse. Marinaden er afbalanceret i både det sure og det søde og passer godt til det sprøde kål. God sommer!

Grillet spidskål (2 personer)
Ingredienser:
½ spidskål
2 spsk olivenolie
2 tsk sennep
2 tsk honning
Salt
Tørret rosmarin

Fremgangsmåde:
1. Vask spidskål og tør det godt af. Del det halve spidskål over så du ender med to kvarte.
2. Bland olie, sennep, honning og salt sammen til en ensartet masse.
3. Smør blandingen ud på hver side af spidskålet (de to sider som er skåret).
4. Læg spidskål på grillen, først den ene side med olieblandingen og derefter den anden. Skift side når spidskålet har fået fine grillriller.
5. Drys dem med tørret rosmarin.IMG_3252