IMG_2904Denne salsa passer perfekt til stort set alle retter. Den er fyldt med en sødme, som bliver efterfulgt af en velsmagende stærk fornemmelse og tilfredsstiller alle dine smagssanser. I stedet for mango kan du også prøve at lave den med eksempelvis ananas.

Mango- og appelsinsalsa
Ingredienser:
½ mango (til den meget moden side)
1 lille appelsin
½ lille rødløg
¾ tsk chiliflager
½ økologisk citron
Salt og peber

Fremgangmåde:
1. Skræl mangoen og skær mangostykker af rundt om kernen. Skær det i små tern.
2. Skræ appelsinen og skær den i små tern.
2. Hak rødløg helt fint
3. Vask citronen. Riv skallen og pres saften.
4. Bland mango, appelsin, chiliflager, løg, citronskal- og saft. Smag til med salt og peber.

Serverer salsaen sammen med noget lækkert kød eller vend det i frisk salat.
IMG_2909