IMG_2767Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke! Selvfølgelig kan de også sagtens spises på andre tidspunkter eksempelvis til morgenmad med lidt frugt til. De er luftige, så de ligger ikke så tungt i maven, og smager dejlig sødt. God fornøjelse!

Grønne søde muffins (ca. 12 muffins)
Ingredienser:
2 store modne bananer
4 M/L æg
120 g broccoli
½ tsk bagepulver
2 tsk blomster honning
2 dl havregryn
1 tsk kanel

Fremgangsmåde:
1. Mos bananerne i en skål og kom æggene i. Pisk godt.
2. Blend broccoli i en minihakker til det er helt fint og tilsæt det til bananblandingen.
3. Kom derefter de restende ingredienser i og bland det godt rundt.
4. Fordel det i ca. 12 muffinforme og bag dem ved 175 grader varmluft ovn i 20 min. IMG_2750