IMG_2626Der er en smule stille på bloggen for tiden, men studiet tager det meste af min tid. Alligevel har jeg haft en kort stund i køkkenet, hvor jeg fik lavet denne søde og nøddeagtig mandelsmør. Den smager skønt på et stykke knækbrød (og gerne med lidt mørk hakket chokolade).

Mandelsmør af ovnbagte mandler med honning
Ingredienser:
80 g ovnbagte mandler
20 g alm. mandler
2 tsk akacie honning

Fremgangsmåde:
1. Hvis du ikke har lavet de ovnbagte mandler, laves de først.
2. Tænd ovnen på 150 grader
3. Kom 80 g mandler i en si og overhæld dem med vand så alle mandler er blevet våde.
3. Spred mandlerne ud på en bradepande med bagepapir på og sæt dem i den forvarmet ovn i 26 min.

4. Når de er afkølet kommes de i en minihakker sammen med de almindelige mandler.
5. Kør mandlerne til en mandelsmør (hav tålmodighed til det bliver en ensartet masse). Kom derefter honning i og kør det en smule mere i minihakkerne.
6. Opbevar det på køl.

IMG_2629