IMG_2472Mangler du lidt sødt til hverdag (eller weekendens) søde tand, så prøv disse valnøddebarer, som har en dejlig crunch fra nødder og sødme fra æblemos og honning. De er lette lige at have med i madpakken. God søndag til jer!

Valnøddebarer
Ingredienser:
100 g honning
50 g smør

170 g havregryn
75 g grovhakket valnødder
100 g æblemos
50 g tørrede tranebær
25 g hakkede hasselnødder
25 g hakkede valnødder

Fremgangsmåde:
1. Smelt smør og honning i en lille gryde
2. Bland havregryn, grovhakket valnødder og de tørrede tranebær.
3. Tilsæt æblemosen til havregrynblandingen sammen med smeltede honning og smør. Bland det hele godt sammen.
4. Hæld massen i et fad og drys med hakkede hasselnødder og valnødder.
5. Bag ved 170 grader i ca. 35 min. til de er blevet gyldne på toppen.
6. Lad dem køle en anelse og skær dem derefter ud i ønsket størrelse. Opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet. IMG_2476