Jeg kender heldigvis nogle kageglade søde mennesker, som altid er klar på at modtage kage! Derudover havde jeg nougat tilbage fra jul, og det skulle bruges, så derfor blev det til klassiske muffins med nougat. Under bagningen ryger nougatstykkerne til bunds, hvilket jeg ikke havde tænkt de skulle, men synes egentligt det fungere ret godt. Man kan glæde sig til en lækker sød og nutellla-agtig bund. Håber den falder i jeres smag :-)

Muffins med nougat (6 store muffins)
Ingredienser:
2 æg
110 g sukker
2 tsk vaniljesukker
1 dl olivenolie
100 g skyr
1 dl mælk
saft fra ½ appelsin
100 g hvedemel
50 g fuldkornsspeltmel
2 tsk bagepulver
150 g nougat

Fremgangsmåde:
1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig lys masse.
2. Tilsæt olie, skyr, mælk og appelsinsaft imens du rører rundt i massen.
3. Bland hvedemel, fuldkornsspeltmel og bagepulver i en separat skål og kom det i dejen lidt ad gangen mens du fortsætter med at rører i den.
4. Skær nougat i tern ca. 1×1 cm. Kom 2/3 del af nougaten i dejen og rør forsigtig rundt.
5. Kom dejen op i muffinsforme, men ikke fyld dem helt op, da de vokser en smule i ovnen. Top med de sidste nougattern.
6. Bag kagerne ved 200 grader i 20 min og lad dem derefter køle af på en bagerist.