IMG_5064
Jeg elsker smagen af chokolade/kakao. Jeg elsker en god gang grød. Så hvorfor ikke kombinere de to ting.
Denne grød er en cremet og lækker, lige til at forkæle sig selv med om morgenen. Den har en kraftig smag af kakao, som går lige i chokoladehjertet.  Jeg spiser sommetider denne grød på de dage, hvor jeg ved, jeg skal ud og løbetræne senere, da den indeholder en masse gode kulhydrater og energi.

Choko-banan-grød (1 person)
Ingredienser:
1 dl havregryn
1 spsk kakao
2 dl mælk
En moden banan
Hakkede mandler til topping

Fremgangsmåde:
1. Bland havregryn, kakao og mælk i en kasserolle og skru op på lidt over middel varme.
2. Imens kan du mose bananen i en skål. Husk samtidig at have et øje på grøden og rør i den jævnligt, så den ikke brænder på.
3. Når grøden har en cremet og ønsket konsistens hældes den over den moste banan og der røres godt rundt.
4. Top grøden med hakkede mandler eller andet.

IMG_5069